DropIN i AIF Gymnastik & Fitness

Ud over vores faste kontingent drevet voksenhold, hvor du går på et hold der ses hver uge og træner sammen, så har vi i foreningen også vores populære unikke DropIN afdeling, som er et fitness tilbud for de medlemmer, der ønsker mere fleksibilitet.

Hvad er DropIN?

DropIN er altså træning for voksne med et bredt udvalg af træningsmuligheder på alle ugens dage undtagen fredag. Hver time har forskellige instruktører, så hver træning er unik og varieret. Vi tilbyder en fleksibel træningsplan, hvor du kan træne, når det passer dig, på de hold, der tiltaler dig mest.

Vi er mere end bare et fitnesscenter; vi er en forening, hvor det sociale også er i fokus. Her er plads til alle, og vores arrangementer i løbet af sæsonen skaber en god stemning. Mange af vores medlemmer har været en del af foreningen i årtier, hvilket vi sætter stor pris på.

Derudover er fordelen også, at du ikke binder dig til noget langvarigt abonnement, som i traditionelle fitnesscentre.

Priser:

Medlemskab koster 80 kr. for at deltage i DropIN holdene en hel sæson (1. september til slut juni)

Du kan betale kontant eller med MobilePay, når du køber månedskort, klippekort eller enkeltbilletter hos instruktørerne i hallen.

Vi anbefaler månedskortet til dig, der træner mere end én gang om ugen. Månedskortet gælder for den pågældende måned, så husk at købe det på det rette tidspunkt. Månedskortet kan kun købes hos instruktørerne i hallen og gælder kun for den måned, hvor det er købt. 

Klippekortene er til dig, der træner sjældnere og ønsker at betale pr. gang. Klippekortet gælder fra den dag, du køber det, og 4 måneder frem. Du har altså ca. 16 uger til at bruge dit 10-turs klippekort. Klippekortet kan kun købes hos instruktørerne i hallen.

Enkeltbilletter kan kun købes hos instruktørerne og gælder kun for den pågældende time.

Du kan læse mere og tilmelde dig her: AIF Gymnastik & Fitness | Tilmeldingsoversigt

Sådan gør du:

  1. Opret en profil
  2. Find holdet "DropIN" og tilmeld dig dette hold
  3. Betal for medlemskab
  4. Mød op i hallen til den pågældende time
  5. I hallen kan du købe enkeltbillet, månedskort eller klippekort hos instruktørerne
  6. Træn så meget du vil på alle vores DropIN hold hele ugen hele sæsonen.

Husk at indtaste dit mobilnummer under din profil og give os tilladelse til at sende dig SMS-beskeder ved aflysninger.

Er du I tvivl om noget eller usikker på, hvor du skal møde op, så er du velkommen til at kontakte os på info@aifgymnastik.dk eller ringe på 26152655, så kan vi guide dig. Vi kan også lave en aftale med en instruktør, der kan tage imod dig, når du kommer første gang.

Sponsorer & Samarbejdspartnere