MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne tilmelde mit barn, hvad gør jeg?
Du opretter en profil i dit barns navn. Når profilen er aktiveret, via den mail du får tilsendt (tjek evt din spam folder), så logger du ind på hjemmesiden, og klikker på det menu punkter der hedder: Tilmeldt et nyt hold. Husk at betale 1. rate sammen med din tilmelding.

Mit barn vil gerne gå til gymnastik.
Vælg menupunktet "Hold information" og se hvilket udbud vi har til netop dit barn!

Hvis du har nogle ting du gerne vil have ind under dette punkt, kan du skrive til os her.
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2020 AIF Gymnastik og fitness