MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Sofia Sommer Andersen

Jeg har gået til gymnastik i flere år med pauser, og så derfor når jeg snart op på 17 års tid i det hele. Nu bruger jeg primært min tid på bestyrelsesarbejde. Tidligere har jeg haft to sæsoner som hjælpetræner og derefter selv undervist. Jeg synes gymnastik er en fed og sjov måde at røre sig på. Gennem tiden har jeg også haft mor/far/barnhold, sansemotorik og familiehold, og også selv gået på diverse hold i foreningen. Gennem hele min gymnastikinstruktør tid har jeg haft pigehold, så der vægter min erfaring tungest. I sæsonen 14/15 er jeg gået ind i bestyrelsen, idet jeg brænder for gymnastikken. Desuden har jeg studeret et års tid på lærerseminariet, og fandt ud af, at pædagogikken fangede mig mere. Nu studerer jeg til pædagog, og elsker at have gymnastik som en fritidsbeskæftigelse som i høj grad er relevant for mit studie.

 
Navn: Sofia Sommer Andersen
Medlemstype: Gymnast
Køn: Kvinde
Alder: 28 år
Sidst logget ind: 2. september 2019
Ancinitet: 16 år
 
Du skal være logget ind for at kunne skrive til Sofia Sommer - Opret en profil her
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2021 AIF Gymnastik og fitness