MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Sellina Ravnhild Bjerre

Hej

Mit navn er Sellina, jeg er 39 år og mor til to piger på 10 og 11 år. Jeg har dyrket gymnastik igennem min barndom op til teenageårene og været med på Efterskole holdet til Landsstævnet i Silkeborg i 1998.

Jeg var som barn/teenager meget glad for det der engang blev betegnet som Rytmegymnastik, men gik også en del år til springgymnastik.

Jeg har i sæson 2017/2018 været instruktør på Toddler og børnemotorikkerne i alderen 1 1/2-6 år og i sæson 2018/2019 startede jeg sammen med Manja Sandholt KidsYoga op. I sæson 2019/2020 blev Asta Becker Høgsberg min hjælpetræner til KidsYoga. I denne sæson 2020/2021 har Asta og jeg budt et helt nyt hold indenfor i vores repetoire - det hedder FamilyYoga og er for børn i alderen 5-9 år med mor/far. Derudover er jeg med som instruktør i denne sæson 2020/2021 på de tre søndagsbørnehold - Gym og Tumle, Sansemotorik A og Sansemotorik B.

Jeg har igennem min Mindful Healer uddannelse på Sjælsro Skolen lært omkring vejrtrækning og yoga, hvilket jeg vil inddrage i yoga undervisningen, samt mit kendskab til børn, da jeg tror på at kontakten med vores krop og vejrtrækning, samt mindset er vigtig for at skabe balance både i vores indre og ydre verden.

Derudover har jeg en del pædagogisk erfaring med børn i alderen 1-11 år samt min tid som medhjælper på et bosted for børn og unge med fysiske og mentale udfordringer.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn i AIF Gymnastik sammenhænge.

Kærligst fra Sellina Ravnhild Bjerre

 
Navn: Sellina Ravnhild Bjerre
Medlemstype: Instruktør
Køn: Kvinde
Alder: 39 år
Sidst logget ind: 24. september 2020
Ancinitet: 3 år
 
Du skal være logget ind for at kunne skrive til Sellina Ravnhild - Opret en profil her
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2020 AIF Gymnastik og fitness