MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Nanna Kejser

Jeg hedder Nanna Kejser Jensen og er 27 år gammel. Jeg er uddannet cand.psych. ved KU 2015, og arbejder i Albertslund kommune. Ved siden af arbejder jeg som forbundsinstruktør for GymDanmark. Jeg har i en længere årrække arbejdet som zumbainstruktør og som idrætslærer og vikar på Herstedøster Skole.

Jeg startede til spring/rytme-gymnastik i AIF, da jeg var 7 år, og flyttede seks år senere til Taastrup GF, hvor jeg lavede konkurrencegymnastik indtil år 2009.

Jeg blev hjælpeinstruktør som 13årig, og blev fire år senere uddannet instruktør.
Jeg har igennem tiden været tilknyttet begynder-springhold, mikro-, mini-, junior-, ynglinge- og seniorkonkurrencehold, forældre-barnhold og voksen-spring.

Derudover afholder jeg jævnligt kurser som forbundsinstruktør for DGF i Motorikmaskinen, basis kurser, Kvalitet i Børnegymnastikken, GYMFIT og DGF-Family.

I år 2010 blev valgt jeg ind som suppleant i bestyrelsen, og i 2015 blev jeg valgt ind som bestyrelsesmedlem, og i 2017 blev jeg næstformand.

 
Navn: Nanna Kejser
Medlemstype: Instruktør
Køn: Kvinde
Alder: 30 år
Sidst logget ind: 20. september 2020
Ancinitet: 23 år
 
Du skal være logget ind for at kunne skrive til Nanna - Opret en profil her
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2020 AIF Gymnastik og fitness