MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Bastian Kejser Jensen

Mit navn er Bastian Kejser. Jeg er 18 år gammel og går på nuværende tidpunkt i 2.g på CPH West Albertslund Gymnasium og HF.

Jeg startede selv til gymnastik da jeg var 4 år gammel i AIF. Efter fire år skiftede jeg til Taastrup GF for at gå på konkurrencehold. Der gik jeg i 8 år, hvorefter jeg tog på Vejstrup Efterskole hvor jeg også lavede en masse gymnastik. Efter efterskolen er jeg stoppet som gymnast.

Jeg var hjælperinstruktør i AIF og TGAV i fire år, indtil jeg på efterskolen tog min instruktøruddannelse og har været instruktør siden. Jeg har været tilknyttet både micro-drenge og junior piger på konkurrence plan. Derudover har jeg været tilknyttet forældre-barn, begynder piger i alle aldre og begynder drenge i alderen 6-10 år.

Jeg er nuværende intruktør på Hold C - mini piger i TGAV og hjælpetræner på hold E - senior damer i TGAV.

 
Navn: Bastian Kejser Jensen
Medlemstype: Instruktør
Køn: Mand
Alder: 24 år
Sidst logget ind: 30. juni 2017
Ancinitet: 15 år
 
Du skal være logget ind for at kunne skrive til Bastian Kejser - Opret en profil her
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2020 AIF Gymnastik og fitness