MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Praktisk information

Flytning fra hold til hold

Var holdet ikke lige det du havde regnet med, og ønsker du at prøve et andet hold, og evt. blive flyttet dertil, gøres det i samarbejde med medlemsadministratoren, der kan kontaktes under fanenkontakt. Bemærk at der kan forekomme ekstra udgifter ved flytning til et dyrere hold. I enkelte tilfælde kan der være behov for vejledning fra instruktører, eller andre bestyrelsesmedlemmer.
 

Afmelding fra et hold.

Hvis du ikke længere ønsker at gå på et hold, SKAL du afmelde dig ved at sende en besked til medlemsadministratoren, der kan kontaktes under punktet kontakt.
 

Husstandsrabat

I AIF-Gymnastik tilbyder vi husstandsrabat. For familier der har mange gående på de forskellige hold, giver vi 25% rabat på det billigste hold. Rabatten opnåes hvis 3 medlemmer fra samme husstand er tilmeldt 3 hold, så giver vi rabatten på det billigste hold. For at få rabatten skal der tages fat i formanden efter tilmelding. Formanden kan kontaktes under punktet kontakt.

Nyttig viden til dig som medlem i AIF Gymnastik & fitness

Forsikring:

Det er medlemmets egen forsikring der skal dække hvis man kommer til skade til gymnastik, eller hvis man skulle komme til at ødelægge noget. Derfor er det vigtigt at man tjekker om man har fået sine børn tilføjet på sine forsikringer.

Billeder på hjemmesiden:

De billeder vi tager af medlemmerne, bliver set igennem af bestyrelsen, før vi sætter dem på hjemmesiden, for at se om billederne kan være krænkene for nogen, hvis de er det, vil de ikke blive brugt.

Slik:

Bestyrelsen har den holdning til uddeling af slik mv. til træning, at vi ikke ønsker at lægge restriktioner på, hverken for forældre eller instruktører. Det er dog klart, at hvis der er gymnaster som på grund af sygdom, allergi eller andet har brug for, at der tages særlige hensyn, så vil træneren sørge for det. I så fald skal gymnasten/forældrene sørge for at give træneren besked. Vi vil dog opfordre til, at man fra både forældres og instruktørers side overvejer et sundt alternativ til det mere gængse.

Børneattester:

Bestyrelsen indhenter ALTID børneattester for vores instruktører. Det er en sikkerhed både for dig, dit barn og os.

Vores instruktører:

Er sådan nogle med en kort uddannelse i idræt og et brændende engagement. Det er ikke pædagoger med en overbygning i idræt.

Vores bestyrelse:

Er almindelige mennesker der gør et stykke frivilligt arbejde for AIF´s medlemmer, og uden dem ville der ikke være nogen forening. For at foreningen skal følge med tiden og komme med nye ideer, er det rart med en bestyrelse, hvor der bliver skiftet ud med jævne mellemrum.

Retningslinjer for Førstehjælpskursus i AIF Gymnastik

Hos AIF Gymnastik sætter vi fokus på sikkerhed. Vi ønsker, at vores medlemmer er i trygge hænder, når de træner hos os, og vi ønsker, at vores instruktører kan yde førstehjælp, hvis behovet opstår.

Vi bestræber os på at få uddannet alle vores minihjælpere, hjælpeinstruktører og instruktører i at kunne yde akut førstehjælp, og derfor har vi et ønske om at tilbyde dem førstehjælpskursus ved ansættelse. Vi forventer, at kurset fornyes inden for 3 år, således at vi kan vedligeholde den ønskede sikkerhed.Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold info - Fitness DropIN - Job
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2023 AIF Gymnastik og fitness