MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Er det dig vi leder efter?

Skrevet den 8. juli 2020 af Johanna Pickering

Vi søger lige nu instruktører til vores familiehold på Egelundsskolen. Kunne du have interesse i dette, så læs videre her.


Vi søger personer, der har større eller mindre erfaring i arbejdet med børn i alderen 1-8 år. Du vil som instruktør på familieholdene indgå i et trænerteam sammen med de øvrige instruktører og hjælpeinstruktører. 


Træningerne foregår søndag formiddag og vil blive fordelt imellem instruktørerne således, at du ikke nødvendigvis har træninger hver søndag, men efter hvad der passer ind i dit skema. 

Føler du dig ikke helt klædt på til rollen, så bare rolig.

I AIF Gymnastik & Fitness tilbyder vi god og solid oplæring, uddannelser og inspirationskurser - alt efter hvor meget eller lidt erfaring du har. Jobbet er lønnet og fleksibelt. Husk, at der også følger personalegoder med som ansat i AIF Gymnastik & Fitness. 

 Lyder det som noget for dig eller vil du blot vide mere, så skriv en mail til johanna@aifgymnastik.dk

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at undervise vores springhold, voksen-hold eller i DropIn.


 

Kommentarer

Det er ikke muligt at kommentere på denne nyhed
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2020 AIF Gymnastik og fitness