MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Hvad er DROP-IN?

DROP IN er træning for voksne. Vi giver et bredt udvalg af trænings muligheder og træningstider på alle ugens dage undtaget fredag.

Der er ofte forskellige instruktører til hver time, så træningen vil aldrig være helt ens. Du vil opleve, at der hvor den ene instruktør har fået fat i nogle muskler, vil en anden instruktør fokusere på noget andet. Det er det der gør træningen så unik.

Tanken bag vores DROP IN afdeling er, at du skal kunne træne når du har lyst, så billigt så mulig og på de hold der tiltaler dig. Til forskel for fitnesscentre, er det vigtigt for os, at vi er en forening, hvor det sociale også bliver vægtet højt. Flere af vores medlemmer har gået hos os i 15-20 år, hvilket vi sætter stor pris på.


Koncept:

I vores populære DROP IN afdeling kan du træne når du har tid og lyst, og kun betale for den træning du deltager i. På den måde kan du vælge på alle hylder i DROP IN afdelingen, og selv sammensætte din træning efter tid, lyst og behov. Du bestemmer selv hvad du har behov for den enkelte måned eller uge, og du behøver ikke tænke på at sætte dit medlemsabonnement i bero.

 

Ud over de ugentlige træningstilbud afholder vi også træningsevent i løbet af sæsonen, hvor du har mulighed for at deltage med dit medlemskab.

 

Som noget nyt udvider vi nu konceptet, så du nu kan vælge frit imellem månedskort, klippekort og enkeltture. Læs mere om månedskort længere nede på denne side.


Klippekortet og månedskortet gælder til ALLE vores DROP IN hold. Se DROP IN holdene og beskrivelse her eller læs mere om vores holdtilbud under ”Hold oversigt” eller "Oversigt over DROP IN hold" i menuen ovenfor.

Så snart du har fået dit medlemskort, kan du starte din træning.

Medlemskortet køber du, ved at tilmelde dig Drop in holdene under menupunktet ”tilmelding”. Så snart du har tilmeldt dig og betalt, kan du printe dit medlemskort ud fra hjemmesiden af.

Medlemskortet gælder for en sæson.

 

Medlemskort og månedskort eller klippekort skal fremvises til instruktøren til HVER træningstime.


Priser:

 

Månedskorter for dig der træner mere end én gang om ugen. Månedskortet gælder for den pågældende måned, det betyder for dig, at du skal holde øje med om det kan betale sig for dig at købe månedskort, for det afhænger af hvornår på måneden du køber kortet.

 

Månedskortet kan kun købes hos instruktøren, og gælder kun for den måned, hvor kortet er købt i. Det koster 130 kr pr måned

 

(dog kan priserne variere, hvis der f.eks. er mange helligdage eller det er en kort måned)

 

Klippekortene er for dig der træner sjældnere og som kun ønsker at betale pr gang. Klippekortet gælder fra den dag du har købt kortet og så 4 måneder frem. Det vil altså sige, at du ca. har 16 uger til at bruge dit 10 turs klippekort. Klippekortet kan kun købes hos instruktøren.

 

Enkeltbilletkan kun købes hos instruktøren, og gælder for pågældende time.

Enkeltbillet koster 40 kr. pr gang.


Sådan gør du:

  1.  Opret en profil
  2.  Tilmeld dig drop in under fanen tilmelding
  3. Print dit medlemskort ud
  4. Find det hold du vil starte med at prøve under fanen ”oversigt over drop in hold” eller ”drop in – holdbeskrivelser”
  5. Mød op i hallen til den pågældende time
  6. Køb enkeltbillet, månedskort eller klippekort hos instruktører
  7. Træn lige så tosset du vil på alle vores drop in hold

 

Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold info - Fitness DropIN - Job
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2024 AIF Gymnastik og fitness