MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Vejledning til hold og medlemskab

Under dette punkt kan der findes vejledninger til forskellige ting omkring hold og medlemskab.
 

Flytning fra hold til hold

Var holdet ikke lige det du havde regnet med, og ønsker du at prøve et andet hold, og evt. blive flyttet dertil, gøres det i samarbejde med medlemsadministratoren, der kan kontaktes under fanen kontakt. Bemærk at der kan forekomme ekstra udgifter ved flytning til et dyrere hold. I enkelte tilfælde kan der være behov for vejledning fra instruktører, eller andre bestyrelsesmedlemmer.
 

Afmelding fra et hold.

Hvis du ikke længere ønsker at gå på et hold, SKAL du afmelde dig ved at sende en besked til medlemsadministratoren, der kan kontaktes under punktet kontakt.
 

Husstandsrabat 

I AIF-Gymnastik tilbyder vi husstandsrabat. For familier der har mange gående på de forskellige hold, giver vi 25% rabat på det billigste hold. Rabatten opnåes hvis 3 medlemmer fra samme husstand er tilmeldt 3 hold, så giver vi rabatten på det billigste hold. For at få rabatten skal der tages fat i formanden efter tilmelding. Formanden kan kontaktes under punktet kontakt.
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold info - Fitness DropIN - Job
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2024 AIF Gymnastik og fitness