MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Foreningen

AIF (Albertslund Idrætsforening) blev stiftet 28. august 1920 og omfattede den gang både gymnastik og fodbold. Navnet var Vridsløselille Idrætsforening, og dette blev først ændret til AIF i 1966.
 
AIF er i dag en bred hovedforening med mange forskellige idrætsgrene, heri blandt gymnastik, som er vores hjertebarn.
Vi hedder AIF Gymnastik & Fitness, og vores forening omfatter en stor skare af medlemmer, minihjælpere, hjælpetrænere og trænere fordelt på mange forskellige hold under vidt forskellige kategorier.
Vi kan tilbyde vores medlemmer alt fra voksenmotions- og opvisningshold til børnehold i både rytme og spring, hertil kan vi tilbyde DROP-IN hold til voksne, der ønsker mulighed for at komme på mange forskellige hold, når det passer bedst ind i kalenderen. Til de børn og unge der bliver helt bidt af spring- og rytmegymnastik, kan vi tilbyde en række af forskellige TeamGym-konkurrencehold.
 
Vores konkurrencehold fik i 2011 deres egen underafdeling i forbindelse med et nyoprettet samarbejde med Vallensbæk Gymnastikforening. Konkurrenceafdelingen fik navnet TGAV (TeamGym Albertslund/Vallensbæk), og her er alle AIF-Gymnastik og VG39’s konkurrencehold nu samlet.
 
I tillæg til de ugentlige træninger afholdes der årligt fællesarrangementer som Drop-In events, fastelavn, juletræsfest og fælles træninger, samt den årlige forårsopvisning på Albertslund Stadion.
 

Mål

Vores mål er fortsat i fremtiden at kunne være en forening for alle! En forening der udbyder gymnastik på mange forskellige tidspunkter, gymnastik til alle aldre, og gymnastik på mange forskellige måder.
Vores vision er at være en forening med fokus på bredden og samtidig skabe rum for de høje ambitioner, og hertil fastholde et dybt og kvalitetsfuldt engagement . Og ikke mindst et stærkt socialt sammenhold.
Kort sagt: AIF-Gymnastik – Når det skal være sjovt at komme i form!
 

Bredde visioner med høj kvalitet

I vores forening er vi meget opmærksomme på at fastholde en god bredde. En bredde der gør, at alle har mulighed for at kunne gå til gymnastik, og en bredde der kan tilbyde meget forskelligt til mange forskellige. I AIF Gymnastik følger vi samfundets trends og udvikling, og holder os opdaterede på de nyeste tiltag inden for måde voksengymnastik, motionstræning, børnegymnastik og familiegymnastik. Dette betyder, at udvidelse af vores tilbud af redskaber og faciliteter i hallerne har høj prioritet i vores budget.
Vi ønsker at holde Albertslund og Vestegnen sund og aktiv, og forsøger derfor at fastholde store som små, børn og unge, mænd og kvinder i gymnastikken. Vi indgår jævnligt i iværksætteri med projekter målrettet børn og unge, og forsøger at give de voksne et sjovt, værdifuldt og resultatgivende alternativ til Fitnesscentrene.
 

Elite ambitioner

Elite ambitioner og målrettet konkurrencegymnastik finder man i vores underafdeling TGAV, her træner alle vores konkurrencehold målrettet mod interne og nationale konkurrencer hvert forår. Vi tilbyder konkurrencehold til mange forskellige aldre og både drenge og piger. Holdene stiller i konkurrence ved både de nationale B- og A-konkurrencer, og der er derfor plads til alle, der ønsker at afprøve konkurrencegymnastikken.
Da TGAV er en sammenlægning mellem AIF-Gymnastik og VG39, træner konkurrencegymnasterne også i begge kommuner, og har derfor et stort udvalg af faciliteter i den daglige træning. GymDanmark, som arrangerer konkurrencerne opdaterer jævnligt redskabsregulativerne, og vi bestræber os på at kunne tilbyde tilsvarende i den daglige træning.
 

Dybt engagement

Som nævnt er udvikling en stor del af vores foreningen, og den kommer udelukkende fra vores instruktørers dybe engagement. Gennem deres idéer og inspiration fra deres liv, uddannelser og kurser, udvikler vi hvert år vores program, så AIF-gymnastik er en forening, der er fremme på beatet.
Selv om foreningens instruktører er aflønnede, lægger vi stor vægt på frivillighed og foreningsånd. Begge dele kommer hvert år til udtryk i et stort antal særarrangementer og opvisninger, som minihjælpere, hjælpeinstruktører og instruktører sammen med bestyrelsen og andre frivillige løfter i samlet folk.
Alle instruktører og hjælpeinstruktører bruger deres fritid på at tage uddannelser og kurser inden for gymnastik. De bruger deres fritid på kurser arrangeret af foreningen, f.eks. førstehjælpskurser, inspirationsdage og erfaringsdeling. Alt i alt for at holde en høj standard, et tæt samarbejde og en professionel kvalitet, vi alle er stolte af.
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold info - Fitness DropIN - Job
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2023 AIF Gymnastik og fitness