MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Drop-In beskrivelser

Hop Shop

Det er motions- og konditionstræning, som et alternativ til den traditionelle foreningsgymnastik, baseret på grundtanken – kom som du er, øvet eller uøvet. Kom når du har lyst og betal for den tid du deltager.

I 50 minutter får du rørt alle kroppens muskler og led. Træningen bliver hårdere efter oktober måned, hvor intensiteten øges i styrkeøvelser for ben, arme, mave og ryg. Kan bruges i forbindelse med trænings forberedelse til skituren. I 50 minutter får du rørt alle kroppens muskler og led.

Husk! at medbringe liggeunderlag, samt evt. små håndvægte
 

Step Shop

Træningen foregår på en stepbænk, til forskellige svære eller lettere koreograferede serier til musik. Det er speciel god træning for knæ og ryg. Kom som du er øvet eller ikke øvet, vi lære dig at bruge stepbænken, så du selv kan bruge øvelserne derhjemme.

En almindelig steptime vil starte med opvarmning til forberedelse af, kroppen kan yde sit bedste uden skader. Dernæst vil det meste af timen gå med serieopbygning eller lettere bodytoning, og vil slutte af med udstrækning af de dele af kroppen der har været mest udsatte.

Vi anbefaler, at man har en god aerobic/ fitness sko med stødabsorbering både i forfod og i hæl. da det dæmper stødene der går op gennem knæ og ryg.

Husk! at medbringe liggeunderlag, samt evt. små håndvægte
 

ZUMBA

Zumba er en form for aerobic, der blandes med latinamerikanske trin og danses til latinamerikansk musik - du lægger ikke mærke til, at det er motion. Det er en kalorieforbrændende fest. Intet kan sammenlignes med Zumba. Du får gang i fødderne, hofterne swinger og hele kroppen er i bevægelse.

Vi anbefaler man har en let sko på, som man kan glide på gulvet med, man må ikke stå for fast på gulvet. Med de rigtige sko på, bliver øvelserne nemmere og man undgår vrid i knæene, og derefter ømme knæ. De sko vi anbefaler, bør have en ring under forfoden i sålen.
Man kan købe en sko, som har gummi under hælen og tæerne/trædepuden, på midten er der kun stof. det gør at skoene er meget flexible, man kan gå højt op på tæerne,(trædepuden) uden at der er en sål i vejen for bevægelsen.
 

BodyPUMP

Styrketræning til musik - styrketræning på hold!

Du bliver guidet gennem øvelser med vægtstænger, af instruktøren.

I pump arbejdes der med belastning på vægtene og mange gentagelser, hvilket giver en flot og smidig muskulatur. Musklerne presses hele tiden til det yderste, hvilket hurtigt giver synlige resultater.

Under træningspasset vil du forbrænde kalorier på en anden måde, end ved direkte kardiotræning, for pump har andre kvaliteter, der i det lange løb gavner vægten. Træningen øger nemlig muskelmassen og får dermed hvilestofskiftet til at stige. Det betyder, at du forbrænder flere kalorier i hvile end før. Pump indeholder ingen konditions-træning, og det vil derfor være godt at supplere med anden konditionstræning.

Du kan læse mere om Les Mills BodyPump på Les Mills hjemmeside.
 

Ryghold

Få en stærk og smidig ryg! Træningen forebygger rygproblemer samt giver ideer til genoptræning af ryggen. Vi træner med store bolde, samt arbejder med udholdenhed, styrke, koordination og balance. Vi træner især muskelkorsettet, mave og rygtræning. Vores mål er at få en stærkere ryg og blive mere kropsbevidst.

Holdet er for alle M/K uanset alder og størrelse.
Husk! at medbringe liggeunderlag.
 

Pilates Matwork Balanced Body Pilates

Pilates Matwork Balanced Body Pilates er en sikker og effektiv træningsmetode, som henvender sig til alle uanset udgangspunkt.

Pilatestræningen foregår i et roligt tempo, hvor det naturlige åndedræt fungerer som motor i alle bevægelser. Styrke, kontrol, smidighed og alment velvære er omdrejningspunktet for pilatesundervisningen. Samtidig skal det være hyggeligt og rart at være med. Der er plads til alle.

Udgangspunktet for undervisningen er altid dig og din krop. Pilateslektionen er bygget op, så vi starter med at bevæge de store ledgrupper i kroppen igennem. Så bevæger vi os med pilatesøvelserne videre i gennem kroppen i en vekselvirkning mellem at skabe bevægelse og spænde op, hvor det er nødvendigt for at kunne udføre øvelserne med kvalitet. Timen sluttes af med udspænding og en kort afspænding.

Som afveksling i undervisningen benyttes forskellige småredskaber som bolde, elastik og foamroller (en hård skumrulle). Træningen kan være blid eller hård med mange forskellige øvelser på forskellige niveauer – altid tilpasset din krop. Overordnet styrker pilates dit muskelkorset, mave og ryg, kombineret med smidighed, styrke og stabilitet i hele kroppen, så du bliver i stand til at udføre korrekte og økonomiske bevægelser. Hertil kommer, at du via arbejdet med åndedrættet, koncentration og kropsbevidsthed også styrker evnen til at være til stede i nuet, så pilates bliver et eminent redskab i håndteringen af en travl hverdag.
 

DROP IN - MIX

Drop in mix er en træningstime til dig der elsker variation og godt kan lide at lade dig overraske. Timen kan indeholde et udvalg af vores Drop in tilbud samt andre genre.
En time kan se f.eks. se således ud: Opvarmning på stepbænk, 2 sange med Zumba, toning med håndvægt og elastik, puls med løb eller sjipning og måske slutter timen af med stræk fra yogaens verden.
Timen indeholder ALDRIG kun én slags træning, hvilket betyder at her er tale om en meget afvekslende time.
I løbet af timen får du pulsen op og kommer hele kroppens store muskelgrupper igennem. Der fokuseres på opstramning af hele kroppen gennem bl.a. muskeludholdenhed med forskellige træningsredskaber.

Alle kan deltage.
Synes du vores hopshop hold er godt, men føler at træningen godt kunne være mere varieret og hårdere, så er dette hold lige noget for dig – Kom og lad dig overraske!

 
Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2021 AIF Gymnastik og fitness