MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

DropIN i AIF Gymnastik & Fitness

Hvad er DropIN?

DropIN er træning for voksne. Vi giver et bredt udvalg af træningsmuligheder og træningstider på alle ugens dage undtaget fredag.
Der er ofte forskellige instruktører til hver time fra gang til gang, så træningen vil aldrig være helt ens. Du vil opleve, at der hvor den ene instruktør har fået fat i nogle muskler, vil en anden instruktør fokusere på noget andet. Det er det, der gør træningen så unik.
Tanken bag vores DropIN afdeling er, at du skal kunne træne når du har tid og lyst, så billigt som mulig og på de hold, der tiltaler dig.
Til forskel for fitnesscentre, er det vigtigt for os, at vi er en forening, hvor det sociale også bliver vægtet højt. Der er plads til alle og alle kan være med, vi holder arrangementer i løbet af sæsonen og flere af vores medlemmer har gået hos os i 30-40 år, hvilket vi sætter stor pris på.
Derudover binder du dig ikke til noget, som du gør med et abonnement i fitnesscentre.

Er du I tvivl om noget, eller usikker på hvor du skal møde op, så er du meget velkommen til at skrive på info@aifgymnastik.dk eller ringe på 26152655, så kan vi vejlede dig. Ved behov, kan vi lave en aftale med en instruktør, som kan tage i mod dig, når du møder op første gang.

Du kan læse mere og tilmelde dig ved at gå ind på dette link Oversigt

Sådan gør du:
1. Opret en profil
2. Find de hold du vil starte med at prøve under fanen ”Hold information”, hvor du vælger "DropIN" hold
3. Gå ind på det hold, som du er interesseret i og tryk på "Tilmeld mig dette hold"
4. Betal for medlemskab
5. Print dit medlemskort ud
6. Mød op i hallen til den pågældende time
7. I hallen køber du enkeltbillet, månedskort eller klippekort hos instruktører
8. Træn derefter lige så tosset du vil på alle vores DropIN hold hele ugen hele sæsonen.
 
NB! Du behøver kun at tilmelde dig ét af vores mange DropIN hold, for automatisk at være tilmeldt dem alle og have adgang til dem. Men vi anbefaler, at du tilmelder dig alle dem, du har interesse i. På den måde vil du nemlig være tilmeldt nyheder og evt. afbud for det specifikke hold.
 
Husk at indtaste dit mobilnummer under din profil, samt give os lov til at sende dig SMS beskeder ved aflysninger.

Priser:

Du kan betale kontant eller med MobilePay, når du køber månedskort, klippekort eller enkelt tur hos instruktøren i hallen.

Månedskortet anbefaler vi til dig, der træner mere end én gang om ugen. Månedskortet gælder for den pågældende måned, det betyder at du skal holde øje med, om det kan betale sig for dig at købe månedskort, da det afhænger af hvornår på måneden du køber kortet.
 
Månedskortet kan kun købes hos instruktøren i hallen, og gælder kun for den måned, hvor kortet er købt i. Det koster 150 kr pr måned
 
Klippekortene er til dig, der træner sjældnere og som kun ønsker at betale pr gang. Klippekortet gælder fra den dag du har købt kortet og 4 måneder frem. Det vil altså sige, at du ca. har 16 uger til at bruge dit 10 turs klippekort. Klippekortet kan kun købes hos instruktøren i hallen.
 
Enkeltbillet kan kun købes hos instruktøren, og gælder kun for pågældende time. Enkeltbillet koster 50 kr. pr gang.

Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold info - Fitness DropIN - Job
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
AIF Gymnastik og fitness er sponsoreret af Elternativet ApS
©opyright 2007 - 2024 AIF Gymnastik og fitness