MEDLEMSLOGIN
Hvis du ikke har en profil, kan du oprette en her!

Drop-In i AIF Gymnastik

Hvad er DROP-IN?

DROP-IN er træning for voksne. Vi giver et bredt udvalg af træningsmuligheder og træningstider på alle ugens dage undtaget fredag.
Der er ofte forskellige instruktører til hver time fra gang til gang, så træningen vil aldrig være helt ens. Du vil opleve, at der hvor den ene instruktør har fået fat i nogle muskler, vil en anden instruktør fokusere på noget andet. Det er det der gør træningen så unik.
Tanken bag vores DROP IN afdeling er, at du skal kunne træne når du har tid og lyst, så billigt som mulig og på de hold, der tiltaler dig.
Til forskel for fitnesscentre, er det vigtigt for os, at vi er en forening, hvor det sociale også bliver vægtet højt. Alle kan være med, vi holder arrangementer i løbet af sæsonen og flere af vores medlemmer har gået hos os i 15-20 år, hvilket vi sætter stor pris på.
Derudover binder du dig ikke til noget, som du gør med et abonnement i fitnesscentre.
 
For at se en samlet uge oversigt over Drop-In holdene, tryk HER. Du kan læse mere og tilmelde dig ved at gå ind på dette link https://www.aifgymnastik.dk/hold/oversigt/drop-in.html

Trænerne skiftes til at have holdene. Den nuværende Drop-In-fordeling blandt trænerne kan ses HER. Der tages forbehold for eventuelle ændringer eller aflysninger.

De fleste hold træner på Egelundskolen, dog er pilates holdene på Herstedlund Skole i Tumlesalen.

Sådan gør du:

1. Opret en profil
2. Find det hold du vil starte med at prøve under fanen ”Hold information”, hvor du vælger "Drop-In" hold
3. Gå ind på det hold, som du er interesseret i og tryk på "Tilmeld mig dette hold"
4. Betal for medlemskab
5. Print dit medlemskort ud
6. Mød op i hallen til den pågældende time
7. Køb enkeltbillet, månedskort eller klippekort hos instruktører
8. Træn derefter lige så tosset du vil på alle vores Drop-In hold hele ugen hele sæsonen.
 
NB! Du behøver kun at tilmelde dig ét af vores mange Drop-In hold, for automatisk at være tilmeldt dem alle og have adgang til dem. Men vi anbefaler, at du tilmelder dig alle dem, du har interesse i. På den måde vil du nemlig være tilmeldt nyheder og evt. afbud for det specifikke hold.
 
Husk at indtaste dit mobilnummer under din profil, samt give os lov til at sende dig SMS beskeder ved aflysninger.

Priser:

Du kan betale kontant eller med MobilePay, når du køber månedskort, klippekort eller enkelt tur hos instruktøren i hallen.

Månedskortet anbefaler vi dig, der træner mere end én gang om ugen. Månedskortet gælder for den pågældende måned, det betyder for, at du skal holde øje med om det kan betale sig for dig at købe månedskort, da det afhænger af hvornår på måneden du køber kortet.
 
Månedskortet kan kun købes hos instruktøren i hallen, og gælder kun for den måned, hvor kortet er købt i. Det koster 130 kr pr måned
 
Klippekortene er for dig der træner sjældnere og som kun ønsker at betale pr gang. Klippekortet gælder fra den dag du har købt kortet og så 4 måneder frem. Det vil altså sige, at du ca. har 16 uger til at bruge dit 10 turs klippekort. Klippekortet kan kun købes hos instruktøren i hallen.
 
Enkeltbillet kan kun købes hos instruktøren, og gælder kun for pågældende time. Enkeltbillet koster 40 kr. pr gang.

Mere om Drop-In konceptet:

I vores populære DROP IN afdeling kan du træne når du har tid og lyst, og kun betale for den træning du deltager i. På den måde kan du vælge på alle hylder i DROP IN afdelingen, og selv sammensætte din træning efter tid, lyst og behov. Ud over de ugentlige træningstilbud afholder vi også træningsevent i løbet af sæsonen, hvor du har mulighed for at deltage med dit medlemskab. Du bestemmer selv, hvad du har behov for den enkelte måned eller uge, og du behøver ikke tænke på at sætte dit medlemsabonnement i bero.
 
Så snart du har printet dit medlemskort ud, kan du starte din træning. Medlemskort skal fremvises til instruktøren til HVER træningstime.
 
Medlemskortet køber du, når du tilmelder dig dit første Drop-In hold under menupunktet ”Tilmelding”. Medlemskortet gælder for én sæson. Så snart du har tilmeldt dig og betalt, kan du printe dit medlemskort ud fra hjemmesiden af og dernæst nemt tilmelde dig flere Drop-In hold.
 
Du behøver ikke nødvendigvis være tilmeldt på alle Drop-In holdene. Men det er en god ide, hvis du ønsker at modtage nyheder eller afbud fra de enkelte hold.
Når du har betalt for medlemskab i foreningen og printet dit medlemskort, kan du møde op i hallen til det hold du ønsker at prøve. I hallen kan du så betale for selve træningen, ved enten at købe et månedskort, klippekort eller en enkelt tur. Tal evt. med instruktøren om, hvad der beds kan betale sig for dig.
 
Klippekortet, enkelt ture og månedskortet gælder til ALLE vores DROP IN hold. Se DROP IN holdene og beskrivelse her.

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til formand@aifgymnastik.dk
 Hvis du allerede er medlem af Albertslund Gymnastik forening, kan du logge ind ved at udfylde brugernavn og adgangskode nedenfor.
Hvis du ikke er blevet medlem af Albertslund Gymnastik forening, og godt kunne tænke dig det, kan du nemt oprette dig en profil og tilmelde dig et hold. Skulle du imod forventning have problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Forside - Foreningen - Hold information - Fitness DropIN - Bliv instruktør
Tilmelding - Praktisk info - Kontakt - Sitemap
This site is created and hosted by CMPLICITY ApS
©opyright 2007 - 2019 AIF Gymnastik